Atatürk
Türkiye Barolar Birliği Erzurum’a 6 Yıldızlı Otel Yapıyor
Tarih: 12.11.2013 | Okunma Sayısı: 2962
 

Erzurum Barosu Hizmet Binası sosyal tesis ek bölümünün açılış törenine katılmak üzere geçtiğimiz hafta Erzurum’a gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet Erzurum’dan ve Erzurum Barosu Başkanı Faruk Terzioğlu’nun çalışmalarından Memnun ayrıldı.

Erzurum Barosu Başkanı Av. Faruk Terzioğlu’nun Erzurum’un Kalkınmasında önemli bir adım olarak tesbit ettiği ve hayatiyete geçirilmesi için ivedilik arz ettiğini hayalini Türkiye Barolar Birliği Başkanı Murat Feyzioğlu’na sundu.

Barolar Birliğinin şehrimizde 5 Yıldızlı bir Otel yapması için Türkiye Barolar Birliği Başkanına teklifte bulunan Faruk Terzioğlu, Şehrimizin Kalkınması artık yönünü Turizme çevirmiştir. Barolar Birliği olarak Erzurum’da 5 Yıldızlı bir Otel yatırımı için Barolar Birliğinin ilk adımı atmasını bekliyoruz. Biz Erzurum Barosu olarak göreve geldiğimiz günden beri Öncelikle şehrimize kazandıracağımız neler var diye sürekli çalışmalar yapmaktayız. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Erzurum Baro Binasının Sosyal Tesis Ek bölümünü tüm hemşerilerimizin hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Barolar Birliğinin ivedi bir şekilde şehrimize gelmesini istiyoruz. Çünkü Barolar Birliğinin şehrimizde bir Otel yapması demek; 80 Bin Avukatın ve çevreleriyle birlikte büyük bir sayının şehrimize gelmesi demektir. Buda Türkiye Barolar Birliğinin Erzurum’a ve gelişen Turizme katkıda bulunması demektir. Böylesi bir potansiyelin şehrimizi ziyaret etmesi Erzurum’un kazanması anlamına gelir.

Biz burada Erzurum Barosu olarak öncelikle memleketimizin çıkarları ve gelişmesi için çalışmalar sürdürmekteyiz. Türkiye Barolar Birliği Başkanı olarak bugün şehrimizde bulunmanız ve Erzurum Barosu olarak size sunduğumuz projemiz olan Erzurum’a 5 Yıldızlı Otel yapma isteğimiz üzerine çalışmaların alt yapısını tamamlamış bulunmaktayız.

Aziziye Bölgesinde gerçekleştirmek istediğimiz 5 Yıldızlı Otel için Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz bey’le görüşmeler yaptık. Sağolsun Başkan Fatih Cengiz bizler için gerekli her türlü yardımı Aziziye Belediyesi olarak yapmaya hazır olduklarını söyledi. Şimdi Türkiye Barolar Birliği adına tüm Erzurumlu hemşerilerimizin beklediği Müjdeyi sizden duymak istiyoruz. Dedi.

Erzurum Barosu Başkanı Faruk Terzioğlu’nu cani gönülden dinleyen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Erzurum Barosu Başkanı Faruk Terzioğlu’nu tebrik ediyorum. Gerek Baro yönetimi gerekse Erzurum için çalışmalarını bizlere yakışır bir vaziyette sürdürmektedir. Tesbitlerine katılıyorum. Erzurum’un gelişme ve kalkınmasında Turizm büyük önem arz etmektedir. Barolar Birliğinin Erzurum’a gelmesi demek, 80 Bin Avukat arkadaşımızın Erzurum’a gelmesi demektir. Bizde gönülden isteriz ki, Erzurum’a yatırım yapalım. Fakat Erzurum Barosu Başkanımız Sayın Faruk Terzioğlu beyefendi bizden 5 Yıldızlı Otel yapmamızı talep etti. Erzurum’un 6 Yıldızlı Otele yakışır bir Şehir olduğunu hatırlatır ve yapacağımız Otelin 6 Yıldızlı olacağını müjdeleriz. Dedi.

ETKİNLİK TAKVİMİ

18.10.2024
AV. MESUT ÖNER
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.