ERZURUM VALİSİ SEBAHATTİN ÖZTÜRK’TEN BARO BAŞKANIMIZ Av. FARUK TERZİOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ
Tarih: 13.12.2012 | Okunma Sayısı: 2110

Baro Başkanımız Avukat Faruk Terzioğlu’na ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunan Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk Erzurum’un asayiş yönüyle en huzurlu illerin başında geldiğini ifade ederek Erzurum Valiliği’nin her türlü yardıma ve işbirliğine hazır olduğu mesajını verdi.

“YARDIMA HAZIRIZ” MESAJI VERDİ…

Erzurum Barosu’nun faaliyetleri ile ilgili Baro Başkanımız Av.Faruk Terzioğlu’ndan bilgi alan Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk,”Savunmanın bir parçası olan avukatlarımıza ve yakın zamanda seçimle göreve gelen Erzurum Barosu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Av. Faruk Terzioğlu başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKANIMIZDA, TEŞEKKÜR ETTİ…

Baro Başkanımız Av. Faruk Terzioğlu ise,”Sayın Valimiz Sebahattin Öztürk’ün tecrübesini, varlığını ve desteğini her daim yanımızda hissediyoruz. Kendisine avukatlık mesleğine gösterdiği dikkatten ve ortak çalışma adına tanıdığı fırsatlardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

18.10.2024
AV. MESUT ÖNER