Atatürk
ERZURUM BAROSU TARAFINDAN “ULUSLARARASI PERSONEL SERTİFİKASYON” PROGRAMI DÜZENLENDİ
Tarih: 27.12.2011 | Okunma Sayısı: 2019

Erzurum Barosu tarafından 24-25 Aralık 2011 tarihleri arasında sertifikasyon programı düzenlenecek. Program çerçevesinde İletişim Becerileri Eğitimi, Etkin Sunum Teknikleri Eğitimi, Hizmet Pazarlaması ve Müşteri Memnuniyeti Eğitimi, Mali Analiz ve İstihbarat Eğitimi, Sermaye Piyasası Kurulu Temel Düzey Lisanslama Eğitimlerinin yanı sıra uluslararası izlenebilrliği olan İş Güvenliği ve Yasal Şartlar Eğitimi, Yönetim Sistemleri İçin İç Denetçilik Eğitimi, Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimi gibi eğitimler verildi.

IPC’nin(Uluslararası Personel Sertifikasyon Birliği) yönetim kurulu ve tam üyesi olan Türk kuruluşu TQNet’ten yetkili SGÇ ile AR-IL Danışmanlığın organizasyonu tarafından söz konusu eğitimler ve sertifikasyonları sağlanacaktır. Sertifikaların üçüncü kişilerce izlenebilirliğinin olmasının eğitim alan kişilere önemli katkılar sağlayabileceğini söyleyen Erzurum Barosu Başkanı Mehmet Güzel, “Erzurum Barosu olarak Erzurum’a ve burada yaşayan gençlerimize kaliteli bir eğitim sertifikasyon programı düzenlemeyi uzun zamandan beri düşünmekteydik. Uluslar arası tanınırlığı olan bir sertifika programı için bu adımı atarak düşüncelerimizi gerçekleştirmenin heyecanını yaşamaktayız” dedi.

18.10.2024
AV. MESUT ÖNER

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.