Atatürk
Tarih: 13.06.2013 | Okunma Sayısı: 3337

Bu yıl düzenlenen 11.Türkçe Olimpiyatları için Erzurum ‘a gelen bir grup öğrenci ve öğretmenler ,Erzurum Barosu’nu ziyaret etti.

Erzurum Barosu Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyaret sırasında Türkçe Olimpiyatları'na Bosna Hersek, Senegal, Endonezya, Tunus, Almanya gibi ülkelerinden katılan öğrenciler Erzurum Barosu’nda Türkçe şarkılar söylediler.

Türkçe Olimpiyatları’nın önemini dile getiren Erzurum Barosu Başkanı Av. Faruk TERZİOĞLU , “Türkçemizin tüm dünyaya tanıtımında gayreti olan ve bu organizasyonları başarı ile sürdüren herkese teşekkür ediyorum” dedi. ziyarete gelen öğrencilere birer çeyrek altın ve öğretmenlere ise Erzurum’u anlatan birer kitap hediye etti.

ETKİNLİK TAKVİMİ

18.10.2024
AV. MESUT ÖNER
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.